Fa Világtérkép Falra – Wood World Map Puzzle – Fa Dekoráció Falra

29990 Ft34990 Ft Bruttó

Facebook

Fa Világtérkép Falra puzzle – Wood World Map Puzzle – Fa Dekoráció Falra

Lézervágott fa dekoráció

 

A fából készült fali világtérkép az alábbi méretekben kapható:
M – 130 x 95 cm
L – 200 x 140 cm

Lézergravírozott országhatárokkal, államhatárokkal és gravírozott országnevekkel. Aprólékosan kidolgozva, ügyelve a részletekre. Az összes ország, város neve angol nyelven szerepel. Minden egyes darab kézimunka. A falon lévő teljes világtérkép több fa részből áll, amelyeket milliméter pontossággal össze lehet illeszteni. Ez olyan, mint egy egyszerű puzzle. A térkép többrétegű fából készül. Az alkatrészek kézzel festett, speciális, 7 színű fapáccal vannak lekezelve.

A kirakása és falra helyezés egyáltalán nem nehéz, mindent megtalál közvetlenül a csomagban hozzá. Nem szükséges külön semmilyen ragasztót használni, a mellékelt segédeszközök és használati útmutató segítségével pontosan elhelyezheti az egyes kontinenseket és országokat, a mellékelt kétoldalas ragasztószalaggal pedig könnyen felviheti a falra. Tehát nem kell semmilyen ragasztót használni, mert a fal károsodását okozhatja. A Világtérkép összerakást és falra ragasztását bárki meg tudja csinálni.
A térkép 1-2 óra alatt felszerelhető a falra a felhelyezési útmutató segítségével.

A fa világtérkép puzzle felhasználható bármilyen belső stílusos kiegészítőként, csodálatos faldekorációként otthonában vagy munkahelyén, de minden bizonnyal iskolákban is, oktatási céllal jól fog mutatni. Minimalista, tartalmas és igazán inspiráló! Remek ajándék!

A fa Világtérképcsomagban 1 fa iránytű, 4 fa hajó és 4 fa repülő, amelyeket a térkép mellett a falra ragaszthat, és 135 darab egyedi formájúra, fából kivágott elem (amiből térkép áll össze) található.

• A fa térkép nagyszerű ajándék barátjának, barátnőjének vagy családjának • Kiváló ajándék főnökének, kollégáinak vagy az iroda kiegészítőjének
• Ezek a fa térképek teljesen kézzel készülnek, és részletesen ki vannak dolgozva • Remek kiegészítő otthonában
• Ajándékcsomag térkép

A térképen található feliratok nyelve: angol.
A térkép felhelyezési útmutatója elérhető magyar nyelven!

FIGYELEM: A méretek miatt egyes országok és szigetek szándékosan ki lettek hagyva a térképről, így a térkép földrajzilag nem 100%-ban pontos. Minden térkép egyedi, és az árnyalatok eltérőek, mivel természetes fából készült.

Tömeg 2 kg
Térkép Méret

130cmx95cm, 200cmx140cm